tisdag 23 juni 2009

Lyckad helg

Helgen var lyckad både på spelfronten och i övrigt men nu är det ju spel detta handlar om.

I fredags spelade jag, Heldri och några kompisar Talisman tills vi inte orkade längre. Vilket spel som helst kan ta tid när man är nio spelare men när det gäller 2nd ed. Talisman med fem av sex expansioner finns det ingen övre tidsgräns. Det är första gången jag spelat spelet då den som utsågs som vinnare (då vi inte kom till nåt slutgiltigt avgörande) "vann" medans karaktären var förvandlad till padda.

Lördagen tillbringades med att erövra galaxen i Twilight Imperium. Vi kom dock igång senare än beräknat och en spelare var tvungen att sticka tidigare. Det blev ytterligare en oavslutad spelomgång men vi kom överens om att spela TI snart igen.

På söndagen var det åter erövrardags men denna gång i andra världskrigsspelet Attack! (utropstecknet är en del av titeln). I detta "what if" spel gjorde vi alla vårt bästa i att försöka erövra världen och titeln som ny världshärskare gick till min sambo Heldri efter det att hennes kommunister erövrat i stort sett hela Oceanien, Australien och delar av Asien.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar