måndag 26 april 2010

Classic Fantasy

Mr B frågade om det fanns intresse att spela Classic Fantasy, strax därefter gjorde vi karaktärer och har nu även hunnit spela två omgångar! Jag spelar en desillusionerad halv-alv som är krigare/hyrsvärd till yrket. Miss E spelar en bard, Vinterdraken spelar en tjuv/rövare, Mr J2 (denna namnförklädnad kan väcka förvirring men när jag redan har en Mr J med i bloggen och för tillfället inte kommer på nåt annat namn så får det bli så.) spelar en Paladin och Mr O spelar en dvärgkrigare.

Denna ganska osannolika grupp (som så ofta i fantasyäventyr) hade alla av olika anledningar hamnat i en trakt där hungersnöd och allmänt elände råder. Utan tillgång till mat och med utrustning som snabbt tycks tyna bort får gruppen i uppdrag att försöka leta rätt på vad som kan tänkas orsaka detta fördärv. Deras sökande leder dem till en fästningsliknande byggnad av okänt ursprung som de finner att mörkrets tjänare har gjort till sin boning...


För att göra en summering av händelserna sedan vi nått till denna plats kan nämnas: Vi har upptäckt ett uråldrigt vattendistributionsystem, blivit anfallna av grönskinn, försökt oss på en list för att kunna inta grönskinnens befästa torn (detta misslyckades dock) och nu (efter tre dagar utan mat) har ett blixtnedslag givit oss en möjlig väg in. Vi planerar att slå till vid middagstid, då solen står som högst och mörkrets tjänare är som svagast.

Förhoppningsvis är hela gruppen fortfarande vid liv vid nästa rapport

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar